Lisette Duzong, praktijkhouder en logopedist

Lisette heeft in 2010 Praktijk Zonnester opgericht. Haar specialisaties liggen op het gebied van primaire en secundaire spraak- en taalproblemen, ouderbegeleiding en meertaligheid. Haar ervaringen als logopediste, leerkracht en kindercoach geven haar een bredere en andere kijk op de ontwikkeling van kinderen. Na een jaar op Curaçao (2015/2016) gewoond en gewerkt te hebben als leerkracht, is zij sinds juli 2016 weer aan het werk in de praktijk.  Haar werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-43542481

E-mail adres: duzong@logopediezonnester.nl

 

Lilian Verhagen, praktijkhouder en

logopedist

Lilian werkt sinds april 2015 3 dagen als algemeen logopedist in de praktijk. Haar specialisaties liggen    op het gebied van ondersteunende communicatie, eet- en drinkproblematiek bij ouderen, autisme, kinderen met een ernstige spraak-men taalprobleem en stem. Lilian heeft ruim 20 jaar      ervaring als logopediste. Haar werkdagen zijn  dinsdag, woensdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-38451540

E-mail adres: verhagen@logopediezonnester.nl

Wijziging
Vanaf 1 april 2020 werken Lisette Alberg-Duzong en Lilian Verhagen-Dorsman als twee zelfstandigen onder de naam Praktijk Zonnester. De werkzaamheden worden op dezelfde wijze voortgezet als voorheen. Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de cliënten en de mensen waar de praktijk mee samenwerkt.

Waar staat ZONNESTER voor? 
Vitaliteit, vernieuwing en vreugde. Kinderen die in de praktijk komen krijgen nieuwe energie, nieuwe inzichten en gaat het zonnetje weer schijnen. Ieder kind is een STER. In een gezellige, warme sfeer werken we (ouders, kind, logopedist en directe betrokkenen) aan het opnieuw laten schijnen van de zon in het kind.