Lisette Duzong, praktijkhouder en logopedist

Lisette heeft in 2010 Praktijk Zonnester opgericht. Haar specialisaties liggen op het gebied van primaire en secundaire spraak- en taalproblemen, ouderbegeleiding en meertaligheid. Haar ervaringen als logopediste, leerkracht en kindercoach geven haar een bredere en andere kijk op de ontwikkeling van kinderen. Na een jaar op Curaçao (2015/2016) gewoond en gewerkt te hebben als leerkracht, is zij sinds juli 2016 weer aan het werk in de praktijk.  Haar werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-43542481

E-mail adres: duzong@logopediezonnester.nl

 

Lilian Verhagen, praktijkhouder en

logopedist

Lilian werkt sinds april 2015 3 dagen als algemeen logopedist in de praktijk. Haar specialisaties liggen op het gebied van ondersteunende communicatie, eet- en drinkproblematiek bij ouderen, autisme, kinderen met een ernstige spraak- en taalprobleem en stem. Lilian heeft ruim 20 jaar ervaring als logopediste. Haar werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-38451540

E-mail adres: verhagen@logopediezonnester.nl

 

 

Esmée Wulff, logopedist

In juni 2020 heb ik mijn Bachelor Logopedie behaald aan de Hogeschool Utrecht. Sinds januari 2021 versterk ik Praktijk Zonnester als zelfstandig logopedist. Momenteel houd ik mij vooral bezig met OMFT cliënten (afwijkend mondgedrag) en kinderen met spraak- en taalproblemen. Ik kijk ernaar uit om meer ervaring te ontwikkelen in de spraak- en taalontwikkeling van kinderen. Haar werkdagen zijn dinsdag en woensdag.

 

 

 

 

Wijziging
Vanaf 1 april 2020 werken Lisette Alberg-Duzong en Lilian Verhagen-Dorsman als twee zelfstandigen onder de naam Praktijk Zonnester. De werkzaamheden worden op dezelfde wijze voortgezet als voorheen. Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de cliënten en de mensen waar de praktijk mee samenwerkt.

Waar staat ZONNESTER voor? 
Vitaliteit, vernieuwing en vreugde. Kinderen die in de praktijk komen krijgen nieuwe energie, nieuwe inzichten en gaat het zonnetje weer schijnen. Ieder kind is een STER. In een gezellige, warme sfeer werken we (ouders, kind, logopedist en directe betrokkenen) aan het opnieuw laten schijnen van de zon in het kind.