Lisette Duzong, praktijkhouder en logopedist

Lisette heeft in 2010 Praktijk Zonnester opgericht. Haar specialisaties liggen op het gebied van primaire en secundaire spraak- en taalproblemen, ouderbegeleiding en meertaligheid. Haar ervaringen als logopediste, leerkracht en kindercoach geven haar een bredere en andere kijk op de ontwikkeling van kinderen. Na een jaar op Curaçao (2015/2016) gewoond en gewerkt te hebben als leerkracht, is zij sinds juli 2016 weer aan het werk in de praktijk.  Haar werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-43542481

E-mail adres: lisette@logopediezonnester.nl

 

Lilian Verhagen, praktijkhouder en logopedist

Lilian werkt sinds april 2015 3 dagen als algemeen logopedist in de praktijk. Haar specialisaties liggen op het gebied van ondersteunende communicatie, eet- en drinkproblematiek bij ouderen, autisme, kinderen met een ernstige spraak-men taalprobleem en stem. Lilian heeft ruim 20 jaar      ervaring als logopediste. Haar werkdagen zijn  dinsdag, woensdag en vrijdag.

Telefoonnummer: 06-38451540

E-mail adres: verhagen@logopediezonnester.nl

Melissa Browne, praktijkhouder en logopedist

Melissa werkt sinds 1 september 2023 in de praktijk en behandelt logopedische problemen bij zowel kinderen als volwassenen. Haar specialisaties op het gebied van kinderlogopedie zijn onder andere meertaligheid, spraak- en taalproblemen, lees- en spellingsproblemen, pre-logopedie (eet- en drinkproblemen) en OMFT. Voor logopedie bij volwassenen en ouderen is ze gespecialiseerd in afasie, slikproblemen en logopedie bij dementie. Melissa heeft ruim 7 jaar ervaring als logopedist. Haar werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

 

Telefoonnummer: 0612363545

E-mailadres: melissa@logopediezonnester.nl

 

Lindsey Regeer, logopedist

Lindsey is in juni 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht . In juli 2022 is zij in de praktijk komen werken. Tijdens haar stages in de praktijk heeft zij ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen met spraak- en taalproblematiek. Daarnaast heeft zij stage gelopen in het speciaal onderwijs (cluster 2 en zmlk). Hier heeft zij ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen met TOS, het syndroom van Down en andere syndromen. Ook heeft zij hier ervaring opgedaan met ondersteunende gebaren (NmG) en heeft zij de Minor Taal en Cultuur Nederlandse Gebarentaal gevolgd. Lindsey werkt twee dagen in de praktijk en twee dagen in het speciaal onderwijs. Haar werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdad op de praktijk en dinsdag en vrijdag bij de Prisma.

E-mailadres: lindsey@logopediezonnester.nl

Wijziging
Vanaf 1 september 2022 werken Lisette Alberg-Duzong, Lilian Verhagen-Dorsman en Melissa Browne samen als drie zelfstandigen onder de naam Praktijk Zonnester. De werkzaamheden worden op dezelfde wijze voortgezet als voorheen. Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de cliënten en de mensen waar de praktijk mee samenwerkt.

Waar staat ZONNESTER voor? 
Vitaliteit, vernieuwing en vreugde. Kinderen die in de praktijk komen krijgen nieuwe energie, nieuwe inzichten en gaat het zonnetje weer schijnen. Ieder kind is een STER. In een gezellige, warme sfeer werken we (ouders, kind, logopedist en directe betrokkenen) aan het opnieuw laten schijnen van de zon in het kind.